Met elkaar bewegen is het leukste bedrijfsuitje

Chris Hettinga is al jaren actief als personal trainer en gaf gedurende zijn carrière talloze groepslessen aan bedrijven en teams. Samen met collega’s een bewegingsles volgen, of het nou een yoga-, ademhalings- of movement is, is ontzettend leuk én heeft bovendien enorme voordelen op de werkvloer!

 

Samen sporten, samen werken

Het is wetenschappelijk bewezen dat mensen die samen bewegen beter samenwerken. Samen sporten schept een band, die zich vertaalt in betere resultaten op de werkvloer en een hogere teamspirit. Ook zijn collega’s die samen sporten aardiger en geduldiger voor elkaar!

 

Bewegen met collega’s zorgt voor een ‘sporters-high’

Activiteiten samen doen met anderen zorgt voor een endorphine-rush in het brein. Dit geldt voor samen zingen en dansen, maar ook voor samen sporten. Sporten met collega’s is leuker dan alleen én zorgt voor een groter geluksgevoel tijdens en na afloop van de oefeningen!

 

Yoga, sporten en ademhalingsoefeningen verminderen stress

Wist je dat samen sporten en bewegen stress met wel 26% kan verminderen en goed is voor je mentale en fysieke gezondheid? Dit blijkt uit Amerikaans onderzoek, waarbij mensen die alleen sporten worden vergeleken met mensen die dit samen doen. Deze reductie van stress zie je terug in een betere samenwerking en betere resultaten op de werkvloer! Wil je hier meer over weten? Lees dan mijn e-book!

 

Wil jij met je collega’s:

  • Beter samenwerken?
  • Een betere sfeer creëren op de werkvloer?
  • Meer plezier halen uit bewegen?
  • Stress verminderen?

 

Meld je dan nu aan voor een groepsles van Chris Hettinga en zorg voor een geweldige teamspirit tussen jou en je collega’s!