Personal training in Amsterdam

Sinds 2014 zet ik mij fulltime in als yogaleraar en personal trainer in Amsterdam. Tijdens mijn opleiding Sport & Beweging, Lifestyle & Gezondheid ontdekte ik mijn passie voor de mobiliteit en kracht van het menselijk lichaam. In Mandali volgde ik daarom een personal trainingsprogramma en deed ik een uitgebreide training om een ​​Vinyasa-Ashtanga yogaleraar te worden.

 

Bekijk recensies →

 

Altijd de beste begeleiding

Ik ben gefascineerd door beweging en alle nieuwe manieren om beweging een groter onderdeel van het dagelijks leven te maken. Om mij te blijven ontwikkelen en verbeteren, volg ik regelmatig diverse workshops. De kennis en ervaring die ik hier opdoe, integreer ik in mijn lessen en trainingen. Zo ben jij altijd gegarandeerd van de beste begeleiding!

Pijnvrij en zorgeloos kunnen bewegen

Ik richt mij als personal trainer voornamelijk op pijnvrij en zorgeloos kunnen bewegen en genieten van sport. Samen leggen we focus op welke manier van fysieke empowerment het beste bij jou en je doelen past. Want één zijn met je eigen lichaam en bewegingen, zorgt voor meer bewegingsvrijheid. Op die manier kun je langdurig fit, gezond en pijnvrij door het leven gaan!

Ik help jou naar een optimaal resultaat

Mijn missie is om mensen te helpen het beste uit hun lichaam en geest te halen. Ongeacht wat je persoonlijke levensstijl ook is, iedereen verdient het om pijnvrij en mobiel te kunnen bewegen. Dus of het nu gaat om het creëren van een actievere levensstijl, een sterker lichaam of een gezonder gewicht: ik help jou graag naar een optimaal resultaat en een verhoogde kwaliteit van leven.

Chris Hettinga

Een plan dat perfect bij jou past

Om dit doel te bereiken, bied ik verschillende vormen van persoonlijke begeleiding aan. Op basis van jouw lichaam en doelstellingen maken we een plan dat perfect bij jou past. De rode lijnen in mijn begeleiding zijn personal training en voedingsadvies. Benieuwd geworden naar mij of mijn trainingen? Neem dan contact met mij op of schrijf je in voor een gratis intake.